Android smartwatch

Wil je graag een Android smartwatch kopen? Dan heb je een bijzonder ruim assortiment waar je uit kunt kiezen. Wat is de beste smartwatch in dit segment? Op deze pagina bieden we jou daar graag meer informatie over. Je hebt keuze uit verschillende prijsranges. Je kunt dus kiezen voor een goedkope smartwatch, maar je kunt ook kiezen voor een high-end model.

Bekijk alle smartwatches op bol.com

Welke Android smartwatch kopen?

Wil je graag kiezen voor een Android smartwatch? Dan heb je, zoals gezegd, keuze uit verschillende modellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het merk Samsung, maar ook voor Garmin, Fitbit of enkele goedkopere smartwatch merken. Hieronder volgt een overzicht.

Garmin horloges

Garmin Android smartwatch
Garmin horloge, verkrijgbaar bij bol.com

Wil je graag kiezen voor een Android smartwatch? Dan kun je kiezen voor een van de sportieve horloges van het merk Garmin. De nieuwste modellen van het merk beschikken vrijwel allemaal over de meest luxe functies. Hierbij kun je denken aan hartslagfuncties, gps-functies en veel modellen zijn zelfs helemaal waterdicht. Je kunt dan tot wel 50 meter onderwater zwemmen.

Over het algemeen zien de horloges er stijlvol uit en kan het soms zelfs als een gewoon horloge. In de regel zijn het namelijk ronde modellen. Qua prijzen zal je moeten denken aan 200 euro of meer. Daarmee zijn deze modellen dus wel iets duurder dan bijvoorbeeld de horloges van Fitbit.

Enkele populaire modellen van dit moment zijn de Garmin Vivoactive 3 en de Garmin Forerunner 645.

Samsung horloges

Samsung Android smartwatch
Android smartwatch van Samsung, verkrijgbaar bij bol.com

Wil je toch liever voor een andere Android smartwatch kiezen? Dan kun je ook kiezen voor het merk Samsung. Op de smartphones van Samsung geniet je ook van Android-software en uiteraard zijn de horloges van dit merk dan ook compatibel met het merk. De nieuwe lijn van de smartwatches van dit merk bestaan uit kwalitatieve horloges. Er zijn zelfs enkele modellen verkrijgbaar die minder dan 200 euro kosten. Dat maakt het ook nog eens erg betaalbaar.

Onder andere de S3 Frontier en de Galaxy Watch zijn erg populair als Android smartwatch. Ook de Watch Active wordt steeds populairder. De meeste modellen zijn bovendien verkrijgbaar in meerdere kleuren en daarmee heb je ook meer dan voldoende variatie.

Koppelen aan je smartphone werkt erg eenvoudig. Hoe dat precies werkt, kan verschillen per Android smartwatch. Uiteraard krijg je bij ieder model een handige uitleg. Zo kun je al erg vlot genieten van je nieuwe, slimme horloge.

Fossil horloges

fossil horloges
Fossil horloges, verkrijgbaar bij bol.com

Je kunt ook kiezen voor een van de horloges van Fossil. Het merk heeft verscheidene leuke modellen op de markt gebracht. De Venture Gen 4 is momenteel bijzonder populair. Ook is daarvoor nu een leuke smartwatch aanbieding beschikbaar. Je kunt bepaalde modellen nu veel goedkoper bestellen: tot wel 25 procent goedkoper.

Ook voor deze horloges geldt: er zijn meerdere kleuren beschikbaar en de Android smartwatch beschikt over alle broodnodige functies. Zo beschikt onder andere Venture Gen 4 ook over een hartslag- en gps-functie. Ook zijn deze modellen spat- en waterdicht. Je kunt er dus gerust mee in de regen lopen. Onder sporters zijn deze modellen populair: je kunt met deze Android smartwatch namelijk ook je verbrande calorieën meten.

Smartwatch-Trends Android smartwatch

Smartwatch trends
De goedkopere smartwatches van SmartWatch-Trends, verkrijgbaar bij bol.com

Wil je graag kiezen voor een goedkope Android smartwatch? Dan kun je kiezen voor een van de modellen van Smartwatch-Trends. Alhoewel je soms wel inlevert op bepaalde functies zijn deze modellen wel bijzonder goedkoop. Zo kan je al een Android smartwatch kopen vanaf slechts 22,95 euro. Dat is natuurlijk bijzonder weinig geld voor een slim horloge. Het duurste model is slechts 124,95 euro en daarmee is dat nog zelfs goedkoper dan bijvoorbeeld Samsung, Garmin of Apple.

De kwaliteit van deze horloges kan soms wel een beetje tegenvallen, maar voor deze prijs kun je er natuurlijk ook minder van verwachten. Maak daarom een goede vergelijking en lees de reviews van anderen. Zo weet je zeker of je wel of niet een goede Android smartwatch in huis haalt.

Fitbit horloges

Fitbit Android smartwatch
De horloges van Fitbit, verkrijgbaar bij bol.com

De Fitbit horloges zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor de software Android. De Android smartwatch van Fitbit bestaat uit talloze modellen: van de Versa tot de Surge tot de Ace (speciale smartwatch kind). Deze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook kun je denken aan verschillende prijzen. Het goedkope model kost namelijk slechts 125 euro (Select-prijs via bol.com) en het duurste model kost iets meer dan 300 euro. Daarmee kun je dus kiezen uit verschillende prijsranges.

Wil je graag een Android smartwatch kopen? Dan kan dit merk nog weleens een goede keuze zijn. De meeste modellen beschikken over leuke functies als hartslagfunctie, gps-functies en meer. Ook kun je je sportieve activiteiten gemakkelijk bijhouden. Daar is ook een handige app voor beschikbaar.

Betalingen kun je bovendien verrichten met behulp van Fitbit Pay. Daarmee kun je dus contactloos betalen en dat kan natuurlijk bijzonder handig als je geen smartphone bijdehand hebt.

Android smartwatch kopen tips

Wil je graag een Android smartwatch kopen? Dan kun je nog rekening houden met de onderstaande aankooptips:

  • Bedenk goed welke kleur je graag wilt kopen. Je hebt vaak keuze uit meerdere kleuren;
  • Je kunt van tevoren ook bedenken of je een rond, vierkant of rechthoekig model wilt. Op die manier filter je bepaalde smartwatches uit het overzicht en kun je gemakkelijker een keuze maken;
  • Controleer goed of de Android smartwatch compatibel is met de Android-software op jouw smartphone. Meestal heb je Android 4.4 of hoger nodig. Dat zal voor de meeste smartphones gelukkig wel het geval zijn. Check je smartphone en lees de beschrijving ook goed door;
  • Stel van tevoren een budget vast, want daarmee voorkom je namelijk dat je te veel besteedt aan je nieuwe horloge.

Bekijk alle modellen

Staat jouw geschikte Android smartwatch hier niet bij? Of kies je liever voor een iOS smartwatch? Je kunt ook alle andere smartwatches bekijken op bol.com. Op deze webshop heb je keuze uit een bijzonder ruim assortiment met meer dan 300 modellen. De meeste modellen zijn bovendien op voorraad: voor 23.59 uur besteld is de volgende dag al in huis. Zo kun je altijd gemakkelijk een goede keuze maken.