Beste smartwatch

Wil je graag de beste smartwatch kopen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je reviews nagaat van verschillende modellen. Wat zijn nu de pluspunten en wat zijn de minpunten van een bepaald horloge? En wat maakt een bepaald model nu de beste smartwatch? In dit artikel je over verschillende modellen die worden geclassificeerd als beste smartwatch in hun eigen categorie.

Bekijk alle smartwatches op bol.com

Beste smartwatch voor tijdens het sporten

Wil je graag een slim horloge voor tijdens het sporten? Dan wil je natuurlijk de beste smartwatch voor tijdens het sporten uitzoeken. Maar welk model wordt nu echt gezien als de beste keus? Over het algemeen worden de horloges van Garmin en Fitbit aanbevolen. Deze twee merken hebben zich namelijk in het bijzonder gericht op de sport. Zo zijn er vaak ook hartslagmeters aanwezig en kun je in de app erg uitgebreid je statistieken inzien.

Beste smartwatch als hartslagmeter

Wil je graag de beste smartwatch als hartslagmeter kopen? Dan wordt het merk Garmin aanbevolen. Deze aanbieder heeft namelijk een breed assortiment met modellen die beschikken over een hartslagmeterfunctie. Het voordeel daarvan is, is dat je je prestaties ook weer beter kunt meten.

Beste smartwatch voor afstandmeting

Wil je graag weten hoever je hebt gelopen tijdens het sporten of tijdens een wandeldag? Dan kun je eigen verschillende modellen wel ophalen. Zo werkt een Garmin horloge goed, maar ook Fitbit of Apple biedt daar goede mogelijkheden toe. Je kunt aardig nauwkeurig meten hoeveel je hebt gelopen met elk model.

Beste smartwatch van Apple

beste smartwatch apple
De Apple Watch 6, verkrijgbaar bij bol.com

De beste smartwatch van Apple is op dit moment de Apple Watch 6. Dit model is volledig waterdicht en je kunt je horloge gemakkelijk afstemmen op je eigen smaak. Ook kun je gemakkelijk smartwatch informatie opzoeken via verschillende apps en je kunt het bandje gemakkelijk verwisselen. Dit model beschikt over een elektrische hartslagsensor en daarmee is het ook ideaal voor sportieve activiteiten. Voor deze Apple Watch moet je wel ruim 400 euro over hebben, maar dan ben je natuurlijk ook voorzien van een prachtig horloge.

Met behulp van Siri kun je gemakkelijk vragen stellen. Zo kan je bijvoorbeeld vragen of het morgen gaat regenen. Ook kun je andere informatieve zaken opvragen. Daarmee hoef je je telefoon dus niet meer uit je broekzak te halen. Vanzelfsprekend kun je ook inkomende oproepen beantwoorden.

Beste smartwatch van Samsung

Samsung Galaxy Smartwatch
Samsung Galaxy Smartwatch, verkrijgbaar bij bol.com

Wil je toch liever kiezen voor de beste smartwatch van Samsung? Dan is de Samsung Galaxy Watch echt een aanrader. Dit is de eerste versie uit een nieuwe lijn smartwatches van Samsung. Het klokje is duurzaam en blijft krasvrij. Ook is er een waterresistentie en kun je kiezen uit verschillende leuke looks. Je kunt dit apparaatje bovendien aansluiten op Spotify en daarmee heb je altijd de leukste muziek bij de hand. Letterlijk!

Met behulp van de persoonlijke assistent kun je ook gemakkelijk dingen vragen aan je horloge. Zo kan je bijvoorbeeld vragen welk weer het morgen wordt, maar je kunt ook vragen hoe je hartslag op dit moment. Dat maakt dit model ook ideaal om mee te sporten.

Beste smartwatch van Huawei

beste smartwatch Huawei
Dit horloge kun je kopen bij bol.com

Wil je toch liever de beste smartwatch van Huawei kopen? Dan is dat natuurlijk ook een prima keuze. Momenteel is de Huawei Watch 2 Sport zeker de beste koop. Dit model is ideaal als dagelijks assistent en je kunt er meer dan prima meer sporten. Er is een hartslagfunctie aanwezig en uiteraard kun je ook je stappen meten. Ook kun je kijken hoeveel trappen je hebt gelopen en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Uiteraard kun je muziek bedienen en kun je er zelfs mee zwemmen. Dat maakt het een zeer compleet model voor een scherpe prijs. Dit model is namelijk twee keer zo goedkoop als de Apple Watch 4.

Beste smartwatch van Garmin

Beste smartwatch Garmin
Bekijk dit Garmin horloge op bol.com

Wil je toch liever kiezen voor het populaire merk Garmin? Dat is ook zeker een goede keuze, want het merk is vooral geliefd onder sporters. Op moment van schrijven is de Garmin Vivoactive 4s zeker de beste koop. Dit stijlvolle horloge is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met behulp van Garmin Pay kan je gemakkelijk betalen. Je kunt dit apparaatje verbinden met Android, iOS en Windows. Uiteraard is er een handige app beschikbaar.

Je kunt er zelfs mee zwemmen en uiteraard kun je er meer dan prima mee sporten. Zo kan je gemakkelijk nagaan hoeveel calorieën je hebt verbrand of kun je nagaan hoeveel je hebt gelopen. In de app kun je allemaal erg uitgebreid je statistieken terugzien. Als dat geen motivatie is om te sporten dan weten wij het ook niet meer.

Beste smartwatch van Fitbit

Beste smartwatch fitbit
Bekijk dit sportieve model op bol.com

Wil je toch liever de beste smartwatch van Fitbit in huis halen? Dan kun je kiezen voor de Fitbit Versa. Dit model beschikt over een vierkant design en ziet er bijzonder stijlvol uit. Er is een hartslagfunctie aanwezig en je kunt ermee zwemmen. Gps werkt in combinatie met een smartphone en alle nodige functies zijn aanwezig. Je kunt bijvoorbeeld draadloos naar je muziekluisteren en dat regelen via je horloge.

Voor een sportieve activiteit kun je gebruikmaken van 1-2-3 Go! Je bent dan razendsnel van start en je kunt gemakkelijk inzien hoeveel kilometers je hebt afgelegd. Uiteraard kun je dan ook nagaan wat de bijbehorende tijden waren. De accu gaat circa vier dagen mee en dat is natuurlijk mee dan prima.

In de doos tref je een Fitbit Versa, een oplaadstation met een adapter en bandjes in verschillende maten. Uiteraard kun je deze bandjes ook gemakkelijk omwisselen als je dat graag wilt.

Wil je kiezen voor een rechthoekig/vierkant design?

Je kunt natuurlijk kiezen voor een bepaald merk, maar je kunt ook gewoon voor iets kiezen dat je echt mooi vindt. Wil je graag kiezen voor de beste smartwatch met een vierkant of rechthoekig design? Dan is de Apple Watch 4 een aanrader. Dit model beschikt, zoals je hierboven al kon lezen, over talloze leuke features. Het design is uitermate mooi en het merk is erg betrouwbaar.

Wil je kiezen voor een rond design?

Wil je toch liever kiezen voor een rond design? Dan kun je wellicht beter kiezen voor de Garmin Forerunner 45S. Dit betreft een echt rond design dat dient als hardloophorloge. Dit model is waterbestendig, beschikt over gps, heeft een caloriemeter en er is een stappenteller aanwezig. Daarmee is dit het ideale hardloophorloge voor zowel de beginnende als de fanatieke hardloper. Dit prachtige ronde design zit nooit in de weg!

Wat is nu het mooiste model?

Al met al: wat is nu de beste smartwatch? Je raadt het al: dat is én blijft natuurlijk wel een persoonlijke keuze. Echter kun je natuurlijk wel afgaan op bepaalde merken of misschien zelfs op bepaalde functies. Ook is het belangrijk je goed nagaat of de prijs bij je past. Past dat binnen je budget of kies je toch liever voor een model dat iets goedkoper is? Bekijk hier alle smartwatch merken of bekijk hier de goedkoopste smartwatch van dit moment.

Bekijk alle leuke modellen

Wat de beste smartwatch is kan voor iedereen natuurlijk verschillend zijn. Zo zal iemand een sterke voorkeur hebben voor de horloges van Apple, terwijl de ander toch liever voor Huawei of Samsung gaat. Anderen blijven trouw aan hun horlogemerk en kiezen bijvoorbeeld voor Armani of voor Michael Kors. Zorg er gewoonweg voor dat je kiest voor een model die bij jou past. Dat is immers de beste smartwatch in jouw geval!