Goedkope smartwatch

Ben je op zoek naar een goedkope smartwatch, maar wil je wel graag kiezen voor kwaliteit? Dan zal deze pagina je wel bevallen. In het overzicht bevelen we je een aantal voordelige modellen aan die ook nog eens goed zijn. Een goedkope smartwatch kun je al bestellen vanaf slechts 22,95 euro en dat is natuurlijk helemaal niet duur. Helemaal niet als je weet dat bepaalde modellen ruim 400 euro kosten!

Bekijk alle smartwatches op bol.com

Goedkope smartwatch: waar kan ik uit kiezen?

Wil je graag een goedkope smartwatch in huis halen? Dan zijn er verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Zo is onder andere de SWT18 van SmartWatch-Trends erg goedkoop. Je kunt deze kopen voor slechts 22,95 euro. Hieronder volgt een overzicht van de goedkoopste modellen. Het duurste model uit deze lijst kost slechts 41,99 euro. Zo betaal je dus nooit te veel. Let wel goed op alle functies en de batterijduur, want gezien de prijs is er altijd wel ergens op ingeleverd.

Smartwatch-Trends SWT18

Je kunt de Smartwatch-Trends SWT18 er goedkoop bestellen. Deze kost slechts 22,95 euro en is leverbaar in vier verschillende kleuren. Je kunt genieten van een scherp beeldscherm en er past ook een simkaartje in als je dat graag wilt. Helaas is er geen gps-functie aanwezig en ook is er geen hartslagfunctie. Wel is er een stappenteller aanwezig. Enkele belangrijke specificaties:

 • Met camera 0.3 megapixel;
 • 280 mAh polymeter batterij;
 • Je kunt er een simkaart aan toevoegen;
 • Geschikt in combinatie met Android-smartphones.
Bekijk dit model op bol.com

 

Smartwatch-Trends SW A1

Wil je graag een goedkope smartwatch kopen? Dan kun je ook kiezen voor de Smartwatch-Trends SW A1. Dit model is verkrijgbaar in twee kleuren en is zorgvuldig afgewerkt. Ook hier is geen gps-functie of hartslagfunctie aanwezig. Je kunt dit model simpelweg verbinden met je smartphone via bluetooth. Er is een ingebouwde speaker aanwezig en ook een microfoon is present. Je kunt dus gemakkelijk communiceren met anderen. Ook is er een anti-diefstal mechanisme aanwezig. Deze goedkope smartwatch kost slechts 25,95 euro en is daarmee bijzonder goedkoop. Enkele belangrijke kenmerken:

 • Geen camera aanwezig;
 • Stappenteller aanwezig;
 • Alarm- en kalenderfuncties zijn aanwezig;
 • Bellen;
 • Anti-diefstalmechanisme.
Bekijk dit model op bol.com

 

Lipa Metis A1

De Litis A1 is met een prijskaartje van 32,99 euro ook erg scherp geprijsd. Ook hier is geen hartslagfunctie aanwezig, maar wel kun je er een simkaartje in stoppen. Ook functies als een pedometer, calorie monitoring en sleep monitoring zijn aanwezig. Je kunt dus gemakkelijk nagaan hoeveel stappen je hebt gezet.

Er zit ook een camera in het toestel. Deze beschikt over 1.3 megapixels. Erg bijzondere foto’s maak je er niet mee, maar voor een vlotte foto is dat natuurlijk ideaal. Helaas is dit model niet geschikt voor iOS-apparaten, maar alleen voor Android-toestellen. Dat is wel iets waar je rekening mee moet houden als je kiest voor deze goedkope smartwatch. Enkele belangrijke kenmerken van dit model:

 • Geschikt voor Android-toestellen;
 • Verbonden met je smartphone door middel van bluetooth;
 • Je kunt er een losse simkaart in stoppen;
 • Je kunt zien hoeveel calorieën je verbrand hebt;
 • Navigeren met je goedkope smartwatch.
Bekijk dit model op bol.com

 

Smartwatch-Trends DZ09 goedkope smartwatch

Je kunt ook kiezen voor de Smartwatch-Trends DZ09 als goedkope smartwatch. Dit model werkt alleen met Android en dus niet op iOS-toestellen. Deze goedkope smartwatch beschikt over een fraai design en heeft een handige telefoonfunctie. Zo kun je er dus ook een simkaartje in stoppen en dat kan natuurlijk handig zijn. Enkele andere handige functies in dit model zijn: beeldweergave, audio-speler, kan functioneren als afstandsbediening en je kunt je slaapkwaliteit tracken.

Ook is er een camera aanwezig. Dit betreft wel een erg matige camera met slechts 0,08 megapixels. Daar hoef je dus niet te veel van verwachten, maar het kan leuk zijn voor een snelle foto. De 380 mAh batterij gaat relatief lang mee. Ook is er een handige geluidsrecorder aanwezig. Enkele belangrijke kenmerken:

 • Geschikt voor Android-toestellen en niet voor iOS;
 • Gaat op stand by circa 1 tot 2 dagen mee;
 • Rubberen materiaal dat comfortabel om de pols zit;
 • Telefoonfunctie met simkaart-mogelijkheid;
 • Diverse handige functies.
Bekijk dit model op bol.com

 

FEN GPS Smartwatch

De FEN GPS Smartwatch is een goedkope smartwatch die ook kan functioneren als activity tracker. De batterij gaat twee dagen mee en je kunt je dagelijkse activiteiten hier gemakkelijk mee analyseren. Ook kun je doelen instellen en zelfs je hoge bloeddruk in de gaten houden. Er kunnen smartphonemeldingen worden ingesteld en daarmee blijf je dus op de hoogte van je berichten en telefoonoproepen. Je kunt de bijbehorende app downloaden in de Google Play Store.

Ook de slaaptracker is een leuke functie. Zo kan je je slaapritme meten. Als je minder hebt geslapen kan je nagaan in de app hoeveel extra uren slaap je nodig hebt de volgende dag. Je zult dus mogelijk een stuk gezonder gaan leven als je deze goedkope smartwatch annex activity tracker in huis haalt. Je kunt dit model kopen voor slechts 39,99 euro. Enkele belangrijke kenmerken:

 • Batterijduur van 2 dagen;
 • Geschikt voor onderwater;
 • Je kunt je activiteiten volgen;
 • Je kunt je slaappatroon tracken;
 • Er is een gratis app beschikbaar voor Android-toestellen;
 • Deze goedkope smartwatch laadt op in slechts 30 minuten tijd.
Bekijk dit model op bol.com

 

DexWatch goedkope smartwatch

De DexWatch goedkope smartwatch is verkrijgbaar voor slechts 41,99 euro. Helaas is ook dit model alleen geschikt in combinatie met Android-toestellen. Dit voordelige basismodel beschikt echter over de broodnodige functies. Zo kun je onder andere genieten van een stappenteller, een fitnesstracker, een gezondheidstracker en meer. Overweeg je de overstap van een normaal horloge naar een goedkope smartwatch? Dan is dit model van DexWatch zeker een aanrader.

Op dit model kun je allerlei berichten ontvangen. Ook kun je oproepen beantwoorden en kun je notificaties van sms’jes ontvangen. Dat ontvang je allemaal op dezelfde plek en daarmee mis je nooit meer iets. Enkele belangrijke kenmerken van dit model:

 • Je activiteiten tracken en in conditie blijven;
 • Goedkoop verkrijgbaar voor slechts 41,99 euro;
 • Alleen geschikt voor Android-smartphones;
 • Oproepen beantwoorden of weigeren;
 • Alles in een overzichtelijk menu;
 • Geen hartslagfunctie.

Helaas is dit model niet meer leverbaar.

Goedkope smartwatch: waar kan ik op letten?

Een goedkope smartwatch bestellen klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk. Zo kun je er al eentje in huis halen voor slechts 22,95 euro. Dat is natuurlijk helemaal niet veel geld. Toch zijn er wel een aantal zaken waar je op kunt letten. Hieronder volgen enkele belangrijke aandachtspunten.

Werkt de goedkope smartwatch met iOS?

Zoals je wellicht hierboven al gelezen hebt, werken de goedkope modellen vaak niet in combinatie met iOS. Je kunt een goedkope smartwatch vaak dus niet koppelen aan je iPhone. Beschik je over een iPhone als mobiele telefoon? Dan is het raadzaam om te kiezen voor een iets duurder model, omdat je dan simpelweg wel een verbinding kunt maken.

Kan ik mijn activiteiten tracken?

Als je een goedkope smartwatch gaat kopen kun je je activiteiten vaak wel tracken. Of dat net zo nauwkeurig is als bij een Garmin horloge is natuurlijk maar de vraag.

Hoe lang gaat de batterij op de goedkope smartwatch mee?

Als je een goedkope smartwatch in huis haalt loopt je natuurlijk het risico dat de accu iets minder goed is. Er is bespaard op de productiekosten en vaak zit dat ook in de accu. De accu’s gaan daardoor niet altijd even lang mee. Het kan dus ook lonen om daar goed op te letten. Wil je het liefste en optimale ervaring? Dan kan je toch beter voor een iets duurder model kiezen.

Welke features zijn aanwezig?

De meest voordelige modellen beschikken natuurlijk niet altijd over alle features. Zo zijn veel modellen bijvoorbeeld niet waterdicht of kun je er bijvoorbeeld geen simkaartje in stoppen. Met andere modellen kun je geen foto’s maken of alleen maar foto’s maken met zeer beperkte modellen. Let daar dus goed op als je een goedkope smartwatch bestelt.

Bekijk het gehele assortiment

Wil je graag een goedkope smartwatch in huis halen? Surf dan naar bol.com en bekijk het gehele assortiment. Je hebt keuze uit enkele honderden verschillende modellen. Een goedkope smartwatch kun je al kopen vanaf slechts 22,95 euro, maar er zijn natuurlijk ook ietwat duurdere modellen waar je uit kunt kiezen. Goed vergelijken is daarom erg belangrijk.