Smartwatch aanbieding

Ben je op zoek naar een scherpe smartwatch aanbieding? Dan ben je op onze website aan het juiste adres. Wij verzamelen alle aanbiedingen omtrent deze slimme horloges op deze pagina. Er zijn verschillende merken die regelmatig stunten met hoge kortingen. Dat heeft ermee te maken dat er weer nieuwe modellen op de markt komen.

Bekijk alle smartwatches op bol.com

Beste smartwatch aanbieding van dit moment: Garmin Vivomove

Garmin Vivomove HR smartwatch aanbieding
Dit model bestel je nu voordelig bij bol.com

De beste smartwatch aanbieding van dit moment is de Garmin Vivomove. Dit model is scherp geprijsd en je ontvangt via bol.com een goede deal. Dit stijlvolle model is nog beperkt verkrijgbaar en is, op moment van schrijven, nog op voorraad.

Het design van dit stijlvolle model doet denken aan een origineel horloge. Het lijkt dan ook op een gewoon horloge, maar dit betreft wel degelijk een smart model. Je kunt je activiteiten ermee tracken en je kunt je fitheid en stressniveau bijhouden. Daarmee krijg je voldoende opties voor een relatief voordelig te bestellen model. Je kunt de bandjes bovendien verwisselen en daarmee kun je dit helemaal naar eigen smaak maken. Het gepersonaliseerde design ziet er strak uit en daarmee is dit zeker een goede koop.

Deze smartwatch aanbieding horloge kun je uiteraard koppelen aan de Garmin app. Daarmee kun je je dagelijkse sportactiviteiten goed bijhouden. De app is erg gebruiksvriendelijk en beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Bekijk alle smartwatches op bol.com

 

Misfit Vapor 2 Gen 4

Misfit Vapor 2 Gen 4 smartwatch aanbiedingDe Misfit Vapor 2 Gen 4 is momenteel ook een erg scherpe smartwatch aanbieding. Normaal gesproken kost dit model 229 euro, maar nu kun je dit apparaatje bestellen voor slechts 116,99 euro. Daarmee bespaar je maar liefst 49 procent op de originele prijs. Je kunt dit model kopen in vier verschillende kleuren: zwart/bruin, zilver, zwart/staal en zwart.

Dit slimme horloge ziet er stijlvol uit en beschikt over de nodige functies. Zo kun je onder andere je WhatsApp-berichten bekijken en kun je inkomende oproepen ontvangen. Er zijn talloze social media apps aanwezig en dat maakt dit ook zeker een goede koop.

Ben je op zoek naar een scherpe smartwatch aanbieding met een hoge korting? Dan kan dit model nog weleens een aanrader zijn. Je kunt dit model verbinden met zowel Android- als iOS-apparaten.

Update: inmiddels is deze smartwatch aanbieding verlopen en kan je dit model helaas niet meer bestellen!

Fossil Q Explorist Gen 4

Fossil Q Explorist Gen 4De Fossil Q Explorist Gen 4 is, op moment van schrijven, ook flink afgeprijsd. Je kunt dit model namelijk bestellen voor slechts 195,30 euro, terwijl dit model normaal 279 euro kost. Daarmee krijg je een korting van maar liefst 30 procent. Je hebt keuze uit meerdere kleuren: blauw/bruin, grijs roestvrijstaal, rosé goud, zilver, zilverkleurig en zwart. Dit horloge meet je hartslag en beschikt over een ingebouwde gps-functie. Bovendien kun je hier ook mee zwemmen en is het model daarmee waterdicht.

Een nadeel is wel dat de batterij niet zo lang mee gaat. Deze gaat slechts 24 uur mee, terwijl andere horloges vaak een langere accuduur hebben. Een stappenteller en een caloriemeter zijn daarentegen wel aanwezig.

Update: inmiddels is deze smartwatch aanbieding verlopen en kan je dit model helaas niet meer bestellen!

Smartwatch aanbieding: waar kan ik op letten?

Wil je graag profiteren van een smartwatch aanbieding? Dan zijn er natuurlijk meerdere zaken waar je op kunt letten. Als je een smartwatch kopen gaat is het natuurlijk belangrijk dat je nagaat welk model het meest recent is. Wil je bijvoorbeeld het allernieuwste model of kies je toch liever voor een ouder model? De oudere modellen zijn vaak aangemerkt als smartwatch aanbieding, omdat er simpelweg een nieuwer model is. De oudere modellen kunnen goedkoper weg, omdat steeds meer mensen het allernieuwste willen.

Maar is het echt nodig om het allernieuwste model te kopen? Kun je misschien ook beter af met een ouder model? Wat zijn bijvoorbeeld de nieuwe functies en is dat de meerprijs waard? Dat zijn natuurlijk zaken waar je om kunt denken.

Verder is het ook gewoon belangrijk om een budget vast te stellen. Heb je een bepaald model voor ogen en valt dat binnen je budget? Dan kan het gewoonweg een goede keuze zijn.

Tot slot is het nog belangrijk om te letten op de verschillende functies. Is een hartslagfunctie noodzakelijk of is eentje zonder ook prima? Is gps noodzakelijk of kan je ook wel zonder? Check ook altijd of je smartphone kan verbinden met het apparaatje. Niet alle horloges zijn geschikt voor iOS-toestellen (iPhones).

Profiteren van een smartwatch aanbieding? Bekijk alle aanbiedingen!

Wil je graag profiteren van een smartwatch aanbieding? Bekijk op bol.com welke aanbiedingen er momenteel allemaal beschikbaar zijn. Op moment van schrijven zijn er enkele modellen met een hoge korting. Daar behoren deze drie modellen bij, maar er zijn natuurlijk nog meer leuke acties waar je nu van kunt profiteren. Uiteraard zullen wij deze pagina met enige regelmaat updaten om zodoende weer nieuwe acties toe te voegen. Zo blijf jij altijd op de hoogte van de leukste aanbiedingen.