ACME

Wil je graag een ACME smartwatch kopen? Dan heb je keuze uit verschillende smartwatches. Over het algemeen produceert deze leverancier vrij goedkope modellen. Zo kun je al een model kopen vanaf slechts 30 euro. Daarmee is het een budgetmerk. Meestal zijn er geen uitgebreide functies aanwezig, maar als je een simpel model wilt kopen kan dit zeker een goede keuze zijn.

Bekijk dit merk op bol.com

Over ACME

ACME is onderdeel van de ACME Groep en komt oorspronkelijk uit Litouwen. In 1993 werd het merk opgericht. Zij verkopen niet alleen slimme horloges, maar ook talloze andere producten. Hierbij kun je onder andere denken aan oordopjes, speakers, action camera’s, powerbanks, telefoonhouders en meer.

Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken heeft dit bedrijf vier categorieën samengesteld: audio & video, gezondheid & fitness, mobiele accessoires en smart home. Over het algemeen is het wel allemaal slimme technologie.

Op de eigen website van het bedrijf kun je geen producten bestellen. Je kunt je hier alleen aanmelden als reseller als je dat graag wilt. We gaan ervan uit dat je op deze pagina terecht bent gekomen om als consument een van hun producten te kopen. Daarvoor vertellen we hieronder dus graag meer. Hieronder lees je nog over de prijsrange en de verschillende beschikbare modellen van dit moment.

Prijsrange ACME smartwatch

Acme ACT101R - Activity tracker - Rood
Dit budgetmodel kun je kopen voor slechts 30 euro bij bol.com

Als je kiest voor een van de smartwatches van ACME moet je denken aan een prijsrange vanaf 30 euro. Dit betreft het basismodel en het is dus bijvoorbeel géén smartwatch met hartslagmeter. Ook zijn deze modellen bijvoorbeeld niet waterdicht.

Leg je echter iets meer dan 70 euro neer voor een horloge van dit merk? Dan kun je wel degelijk al beschikken over een model met een hartslagfunctie. Over het algemeen moet je wel denken aan een langere levertijd dan je normaal gewend bent bij bol.com. Dit heeft ermee te maken dat deze horloges door derde leveranciers worden geleverd. Het ligt dus niet op voorraad bij de webshop.

Bekijk alle modellen

Wil je graag alle ACME modellen bekijken? Dan kun je surfen naar bol.com. Op moment van schrijven heb je keuze uit vier verschillende modellen. Dit betreffen de volgende smartwatches: SW101 (zwart), ACT101 (zwart), ACT101B (blauw) en de ACT101R (rood). De goedkope smartwatch kost slechts 30 euro, terwijl het duurste model iets meer dan 70 euro kost. Daarmee kun je dus aardig voordelig een nieuw horloge in huis halen. Check wel goed of het horloge gekoppeld kan worden aan jouw smartphone.