Apple Watch kopen

Wil je graag een Apple Watch kopen? Dan heb je keuze uit meerdere modellen. Het meest recente model is de Apple Watch 6, maar je kunt ook een ouder model kopen. Deze is natuurlijk iets goedkoper, omdat er simpelweg een nieuwe variant op de markt is. Als je wilt kiezen voor het nieuwste model kun je kiezen uit talloze leuke kleuren. Zo kun je niet alleen kiezen voor de traditionele kleur spacegrijs, maar ook voor goud met roze of simpelweg zwart of wit. Je kunt het bandje sowieso gemakkelijk omwisselen en daarmee kun je dus eindeloos variëren met je horloge.

Bekijk deze horloges op bol.com

 

Waarom een Apple Watch kopen?

Een Apple Watch kopen is om meerdere redenen interessant. Als je beschikt over een iPhone kun je deze twee artikelen goed met elkaar koppelen. Je krijgt onder andere inzicht in je gezondheid, maar je kunt je Apple Watch ook gebruiken als afstandsbediening. Hieronder volgen vijf redenen waarom je een Apple Watch zou kunnen kopen.

Sportieve activiteiten

Ben je een fanatiek sporter? Dan kun je een Apple Watch kopen, omdat je je sportieve activiteiten dan namelijk gemakkelijk kunt bijhouden. Je kunt simpelweg starten met sporten en vervolgens houdt je horloge je sportieve prestaties bij. Hoe ver heb je gelopen en in welke tijd? En wat was je hartslag gedurende de je sportieve prestaties? Je koopt ook nog eens een waterdichte smartwatch, dus je kunt je prestaties in alle weersomstandigheden meten. Je hebt dus ook geen reden meer om niet te gaan sporten.

Gezondheidscoach

Je kunt ook een Apple Watch kopen zodat deze kan functioneren als gezondheidscoach. Dit horloge meet zo’n beetje alles met betrekking tot je lichaam. Zo weet je hoeveel calorieën je verbrandt, maar ook weet je hoever je hebt gelopen. Je kunt zelf bekijken wat je hartslag is. Dat maakt het een zeer compleet apparaatje dan zonder twijfel kan dienen als gezondheidscoach.

Gebruiken als afstandsbediening

Ben je even klaar met het sporten, maar wil je je horloge graag blijven gebruiken? Dan kun je je slimme horloge ook nog eens gebruiken als afstandsbediening. Zo kan het apparaatje dienen als afstandsbediening voor je Apple TV. Ook kun je diverse andere apparaten bedienen. Wil je graag overstappen op een smart home? Een Apple Watch kopen zou dan ook een logische keuze zijn.

Prachtig design

Je kunt ook een Apple Watch kopen, puur en alleen voor het design. Dit horloge ziet er prachtig uit en zit ook lekker om de pols. Je hoeft het dus niet per se als sportief horloge te gebruiken, maar je kunt het ook gewoonweg gebruiken als fashion-item. Aangezien je bandjes gemakkelijk kunt wisselen kun je altijd kiezen voor een design dat past bij je kleding.

Gemakkelijk in gebruik

Een Apple Watch kopen is ook gewoon fijn omdat het apparaatje gemakkelijk in gebruik is. Je kunt je meldingen op je horloge ontvangen en je hoeft je smartphone dus niet langer te pakken. Ook kun je bijvoorbeeld een timer instellen voor als je rijst of pasta aan het koken bent. Het is dus multifunctioneel en vooral erg handig.

Apple Watch kopen: welk model kies je?

Wil je graag een Apple Watch kopen? Dan zijn er verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Momenteel is de vierde generatie de nieuwste versie. Als je wilt kun je echter ook nog een derde generatie kopen. Deze is iets goedkoper, omdat dat simpelweg een goedkoper model is. De tweede en eerste generatie zijn helaas niet meer te koop. Wel kun je daarvoor nog nieuwe armbandjes en andere accessoires kopen.

Apple Watch 6 kopen

apple watch 6
Apple Watch 6 is verkrijgbaar bij bol.com

In september 2020 kwam de Apple Watch 6 uit. Dat maakt het model ook de meest recente smartwatch van dit moment. Alhoewel de functies grotendeels overeenkomen met de vijfde generatie heb je nu weer keuze uit extra opties. Zo kunnen dames bijvoorbeeld hun menstruatiecyclus bijhouden en heb je nu keuze uit veel meer bandjes en accessoires. De accuduur is iets verbeterd. Er zijn nu ook meerdere kleuren, zoals het rode exemplaar dat je hier als voorbeeld ziet.

Bekijk dit model op bol.com

 

Apple Watch SE kopen

apple watch se
Apple Watch SE is verkrijgbaar bij bol.com

Wil je graag de Apple Watch SE kopen? Dan is dat was ons betreft een zeer goede keuze. Dit model beschikt over alle functies die je graag zou willen. Zo is er bijvoorbeeld een hartslagfunctie aanwezig, kun je genieten van gps-functies en kan het apparaatje functioneren als persoonlijke coach.

Ook het design ziet er echt prachtig uit. Apple heeft hiervoor al mooie horloges uitgebracht, maar dit design is toch zeker de mooiste. Het horloge zit in een nieuw jasje en beschikt over een fysieke draaiknop aan de zijkant. De grenzen van dit model worden daarmee verlegd en het is een absolute topaankoop.

Ontzettend veel mensen zijn hier zeer over te spreken en dat is natuurlijk ook niet voor niets. Tegenwoordig kun je zelfs gebruikmaken van Apple Pay in Nederland en daarmee kun je dus zelfs pinnen met je horloge. Dat is nog een reden om er nu eentje te bestellen. De nieuwsprijs ligt net onder de 300 euro en dat is het zeker waard.

Bekijk dit model op bol.com

 

Apple Watch 3 kopen

Apple Watch kopen 3
Apple Watch 3 is verkrijgbaar bij bol.com

Je kunt ook de Apple Watch 3 kopen. Dit is de voorganger van vierde generatie en is ook zeker een mooi toestel. Je betaalt flink minder voor dit model en ook dit horloge is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het toestel is geschikt voor onderwater en is eveneens een gps-functie aanwezig. Ook met dit horloge kun je je hartslag gewoon meten.

Als je dit horloge wilt koppelen aan je smartphone heb je minimaal een iPhone 5s nodig. Houd er rekening mee dat je deze smartwatch niet kunt koppelen aan andere merken smartphones. Je kunt dit horloge dus niet koppelen aan een Android-toestel.

Ook met dit model kun je gebruikmaken van Apple Pay en dat is ook zeker een pluspunt. Wel is het belangrijk om te weten dat dit nog maar door een beperkt aantal banken wordt aangeboden. Qua design ziet het model er ook erg mooi uit, maar de vierde generatie heeft toch een lichte voorkeur wat ons betreft. Uiteraard is dat smaak en daar valt over te twisten. Je kunt natuurlijk zelf bepalen welk model je koopt. Is je budget minder toereikend? Dan is dit ook zeker een goede keuze.

Bekijk dit model op bol.com

 

Ouder model kopen?

De oudere modellen zijn niet meer in productie. Je kunt daarom alleen een Apple Watch 6 kopen, een SE kopen of je kunt kiezen voor versie 3. De meest recente generatie, de zesde generatie, beschikt echter over een prachtig design, dus dat horloge heeft was ons betreft ook zeker de voorkeur. Het is echter afhankelijk van jouw budget.

Bekijk deze webshops

Wil je graag een Apple Watch kopen? Dan kun je terecht op meerdere webshops. Een aanbevolen webshop is bol.com. Deze aanbieder heeft een bijzonder ruim assortiment en biedt bovendien scherpe prijzen. Uiteraard wordt het artikel gratis bij je thuisbezorgd en kun je genieten van een lange garantieperiode.