Armani

Wil je graag een Armani smartwatch kopen? Dan heb je keuze uit verschillende leuke modellen. Enkele horloges zijn al verkrijgbaar vanaf zo’n 185 euro. Dat betreft wel een basismodel zonder hartslagfunctie. Leg je iets meer geld bij? Dan kun je wel genieten van diverse handige functies. Wil je graag meer weten over dit merk en hun horloges? Lees dan gerust verder of bekijk alle horloges via de onderstaande knop.

Bekijk alle smartwatches op bol.com

 

Over Armani

Armani is een modehuis dat voor oorsprong uit Italië komt. Het merk ontwikkeld talloze leuke producten: van kleding en schoenen tot juwelen en horloges. Ook produceert het merk parfum en interieurartikelen. Daarmee heeft deze aanbieder een zeer ruim assortiment waar je uit kunt kiezen. Wereldwijd werken er zo’n 4.600 mensen voor het bedrijf en daarmee is het een groot bedrijf op de internationale markt.

Als je wilt kun je dus ook horloges kopen van deze aanbieder. Zo kun je niet alleen kiezen voor standaardhorloges, maar ook kun je de smartwatch in huis halen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar die beschikken over de nodige functies. De horloges staan bekend om het mooie design.

Welke smartwatches zijn er?

Wil je graag een smartwatch van Armani kopen? Dan zijn er verschillende leuke horloges waar je uit kunt kiezen. De Armani Connected is de naam voor de slimme horloges van dit merk.

Armani Connected Matteo Gen 5

armani smartwatch
Verkrijgbaar bij bol.com

De Armani Connected Matteo Gen 5 is een mooie smartwatch die beschikt over een hartslagfunctie. Ook betreft dit een waterdichte smartwatch die beschikt over gps in combinatie met een smartphone. De sportieve lederen band ziet er mooi uit en je kunt het bandje naar smaak wisselen.

Dit is een waterdicht model die geschikt is als Android smartwatch en als iOS smartwatch. Je kunt er dus mee het zwembad in. Je kunt je inkomende oproepen bekijken en beantwoorden op dit horloge. Ook kun je WhatsApp-berichtjes inzien en kun je je favoriete social media apps koppelen. Als je horloge helemaal leeg is kun je deze binnen circa twee uur helemaal opladen. Binnen een uurtje is het horloge van 0 naar 80 procent. Uit de reviews blijkt dat de accu helaas niet bijzonder lang mee gaat. Dat is dus wel een nadeel van dit horloge.

Bekijk dit model op bol.com

 

Armani Exchange Connected Drexler Gen 4

Armani Exchange Connected Drexler Gen 4 De Armani Exchange Connected Drexler Gen 4 is een prachtig horloge dat verkrijgbaar is in drie verschillende kleuren. Je kunt een prachtig gouden model kopen, maar je kunt ook kiezen voor zilver en blauw. Er is een hartslagmeter aanwezig en ook kun je genieten van gps-functies. Ook voor dit horloge kun je een app downloaden op zowel je iPhone als je Android-smartphone. De wijzerplaat is verwisselbaar en dat geldt ook voor het bandje. Zodoende kun je je horloge dus flink personaliseren.

Het horloge beschikt over de nodige handigheden, maar ook ziet het design er simpelweg strak uit. In de reviews scoort het horloge een 3.9 uit 5 sterren en dat is een ruime voldoende. Je kunt bovendien nu een kortingscode van 30 euro ontvangen. Die kun je ontvangen als je een review schrijft. Dat is altijd mooi meegenomen.

Update: dit model is niet meer leverbaar.

 

Armani Connected Hybrid ART3030

Armani Connected Aviator Hybrid Smartwatch ART3030De Armani Connected Hybrid is een mooi horloge, maar is helaas beperkt in zijn functies. Zo is er geen gps-functie aanwezig en ook kun je niet genieten van een hartslagfunctie. Wel kun je dit horloge verbinden met een app. Je hebt keuze uit een zwart model en de batterij gaat circa vier tot zes maanden mee. Het horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM.

Als je dit horloge verbindt aan je iPhone of aan je Android-smartphone kun je diverse leuke functies gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van automatische tijd- en datumaanpassing voor op reis, activiteiten- en doel tracking, slaap tracking, subtiele notificaties van geselecteerde personen en apps, dual-time functie en een alarm. De leren afwerking van dit horloge ziet er goed uit. Momenteel is dit horloge ook in de Armani watch sale.

Update: dit model is niet meer leverbaar.

 

Armani watch sale

Met enige regelmaat kun je genieten van de Armani watch sale. Dat houdt in dat de horloges extra voordelig geprijsd zijn. Je kunt dan een smartwatch in huis halen met een hoge korting. Die kortingen lopen soms op tot wel 30 procent.

Bekijk alle modellen

Wil je graag een nieuwe smartwatch kopen van dit merk? Surf dan naar bol.com voor alle horloges van dit moment. Je hebt keuze uit talloze leuke smartwatch merken en modellen. Het assortiment aan slimme horloges is enorm en daarmee heb je dus ook meer dan voldoende keuze.