LEMFO

Wil je graag een smartwatch kopen van het merk LEMFO? Dan heb je keuze talloze leuke smartwatches. Dit merk komt uit China en bestaat al sinds 2008. Het bedrijf produceert niet alleen smartwatches, maar ook kun je hier terecht voor diverse andere artikelen. Hierbij kun je onder andere denken aan oordopjes en projectors.

Bekijk dit merk op AliExpress

Over LEMFO

LEMFO is een Chinese elektronicafabrikant dat werd opgericht in 2008. Het bedrijf is gevestigd in de Shenzhen Longhua Zhantao Building. Men verkoopt voornamelijk slimme draagbare apparaten. Hierbij kun je dus denken aan de LEMFO smartwatch. In eerste instantie verkocht het bedrijf hun artikelen alleen op de Chinese markt. Inmiddels verkoopt de aanbieder haar producten ook in Rusland, Brazilië en verschillende Europese landen.

Smartwatches

Er zijn verschillende smartwatches waar je uit kunt kiezen. Echter kun je op de eigen website van het bedrijf maar beperkt informatie opzoeken. Zo kun je dus niet gemakkelijk inzien of het product geschikt is als Android smartwatch of als iOS smartwatch. De meeste smartwatches kunnen wel verbinden met Android-apparaten, maar niet altijd met iPhones. Het is dus lastig om te bepalen welk model je kunt uitkiezen op basis van de informatie op deze website.

Ook kun je dus niet bepaald gemakkelijk inzien of het een waterdichte smartwatch is. De eigen website is daarmee vooral informatief voor leveranciers. Je kunt hier als consument dus helaas ook geen producten inkopen. Wil je toch graag zo’n goedkope smartwatch kopen? Dan kun je terecht op andere websites. Uiteraard hebben wij die informatie voor jou.

Waar kan ik een LEMFO smartwatch kopen?

Wil je graag een LEMFO smartwatch kopen? Dan kun je terecht bij bol.com of Ali Express. Helaas is het assortiment op bol.com momenteel erg beperkt. De aanbieder verkoopt dus niet bepaald veel op de Nederlandse of Belgische markt. Je kunt natuurlijk het initiatief nemen om de producten zelf uit China te halen. Wel moet je dan rekening houden met een lange levertijd, beperkte garantie en een beperkte klantenservice. Op AliExpress kun je wel gemakkelijk terugzien wat de functies zijn en met welke systemen het allemaal werkt.

Zo kun je bijvoorbeeld nalezen dat de Lemfo X1 wel degelijk geschikt is voor iOS en Android. Ook kun je bijvoorbeeld je horloge als stopwatch gebruiken, kun je je slaapritme tracken en kun je je sportieve activiteiten bekijken. Als je de horloges in bulk inkoopt kun je deze erg voordelig kopen: al vanaf $9.99. Dat is natuurlijk niet bijzonder veel geld. Toch beschikken deze modellen wel over leuke functies.

Welke modellen zijn er?

Het bedrijf heeft een zeer ruim assortiment aan smartwatches. Enkele modellen kost al gauw ruim 100 dollar, terwijl andere modellen ook maar een tientje kosten. De volgende modellen van het merk zijn, op moment van schrijven, beschikbaar via AliExpress:

  • X1 – 1.3-inch beeldscherm, waterdicht model met een hartslagfunctie;
  • KW18 – rondscherm met simkaartmogelijkheid en een hartslagfunctie;
  • N58 – smartwatch voor heren, waterdicht, sportfuncties en een hartslagfunctie;
  • LEM6 – geschikt voor Android 5.1 of hoger, simkaartmogelijkheid, gps en hartslagfunctie;
  • LF17 – waterdicht, hartslagfunctie, gps-functie en geschikt voor Android 5.1 of hoger;
  • LEM7 – met camera, fitnesstracker en geschikt voor Android 7.1 of hoger;
  • Z03 – waterdicht, hartslagfunctie, sportfuncties, geschikt voor Android en iOS;
  • LT03 – hartslagfunctie, voor dames en heren;
  • Sport 3 – hartslagfunctie, waterdicht;
  • LF25 – 4G horloge met hartslagfunctie.

Op moment van schrijven zijn dit de meeste populaire smartwatches. Mocht dit veranderen zullen wij deze pagina uiteraard weer snel bijwerken. De prijzen van de bovenstaande modellen lopen flink uiteen. Surf naar Ali Express voor de huidige deals. Uiteraard kun je ook naar bol.com surfen om hier de beschikbaarheid te bekijken. Eerder waren er namelijk wel smartwatches van het merk beschikbaar op deze Nederlandse webshop.

Bekijk dit merk op AliExpress