Waterdichte smartwatch

Wil je graag een waterdichte smartwatch kopen? Dan heb je tegenwoordig keuze uit ontzettend veel modellen. Zo zijn er zelfs speciale modellen waar je mee kunt zwemmen. Enkele modellen zijn alleen spat- en regendicht. Wil je graag kunnen zwemmen met het elektronische apparaatje? Lees dan meer over deze modellen op deze pagina. Alle modellen op deze pagina zijn volledig waterdicht.

Bekijk alle smartwatches op bol.com

Waterdichte smartwatch bestellen: bekijk deze modellen

Niet alle modellen zijn waterdicht. Hieronder tref je daarom een handig overzicht met alle modellen die daadwerkelijk geschikt zijn voor onderwater. Je kunt er dus mee zwemmen als je wilt.

Samsung Galaxy Watch Active2

Samsung Waterdichte smartwatch
Je kunt dit horloge bestellen bij bol.com

De Samsung Galaxy Watch Active2 is een waterdichte smartwatch. Dat betekent dus dat je onderwater kunt zwemmen met het apparaatje. Dit model is bovendien geschikt voor zowel iOS als Android en daarmee is dit horloge dus ook een prima keuze. In de omschrijving op bol.com staat dat ‘ie geheel waterdicht is tot 5 ATM. Je kunt er dus met een gerust hart mee onderwater zwemmen. Ook beschikt dit model over alle broodnodige functies. Zo kun je bijvoorbeeld je hartslag meten, je kunt inkomende berichten bekijken en je kunt gebruikmaken van een kwalitatief touchscherm.

Je kunt ook Spotify koppelen aan deze waterdichte smartwatch. Als je dus niet aan het zwemmen bent kun je lekker muziekluisteren. Ook kun je work-outs bekijken via de app S Health. Daarmee kun je meer dan 60 oefeningen instellen. De batterij gaat circa vier dagen mee. Bij intensief gebruik kan de batterij iets minder lang mee gaan.

Fitbit Versa

Fitbit Versa zwart
Je kunt dit horloge bestellen bij bol.com

De Fitbit Versa is een populaire waterdichte smartwatch van het bekende merk Fitbit. Dit is een handig horloge die je helpt om bewuster te leven. Je kunt gepersonaliseerde inzichten bekijken en je kunt talloze leuke apps downloaden. Ook kun je berichten ontvangen of inkomende oproepen beantwoorden.

Het is zeker een sportief horloge die je ook motiveert om lekker te gaan sporten. Het meet onder andere je stappen, trappen, calorieën en je hartslag. Dit model gaat circa vier dagen mee en dat is een prima periode. Ook kun je contactloos betalen met behulp van Fitbit Pay (dit wordt ondersteund door de Rabobank, ABN Amro en ICS). Deze waterdichte smartwatch werkt met zowel iOS- als Android-apparaten.

Qua waterbestendigheid moet je rekening houden met het volgende: het is waterbestendig tot 50 meter. Je kunt er dus prima baantjes mee zwemmen, maar je kunt er dus niet mee diepzeeduiken.

Fitbit Ionic

Fitbit Ionic waterdichte smartwatch
Je kunt dit horloge bestellen bij bol.com

De Fitbit Ionic is eveneens een waterdichte smartwatch van het merk Fitbit. Dit model is eveneens geschikt voor onderwater: het model is waterdicht tot 50 meter. Je kunt er dus prima baantjes mee trekken en mee zwemmen. Duiken kan dus ook, maar tot een beperkt aantal meters. Als je 40 meter duikt is dat natuurlijk ook al bijzonder diep!

Net als bij het bovenstaande model kun je ook met deze waterdichte smartwatch contactloos betalen (Rabobank, ABN Amro en ICS). Je krijgt bovendien begeleiding en je wordt gemotiveerd om lekker te blijven bewegen. Dat maakt het zeker een alles-in-1 model. Je kunt er namelijk ook je muziek mee bedienen. Ook je slaapritme wordt gemeten. Met behulp van de handige Fitbit-app kun je deze informatie allemaal gemakkelijk nagaan.

In de doos zitten de volgende items: Fitbit Ionic, extra bandje en een oplaadkabel met usb-aansluiting.

Garmin Vivoactive 3

Garmin Vivoactive 3 waterdichte smartwatch
Je kunt dit horloge bestellen bij bol.com

De Garmin Vivoactive 3 is eveneens een waterdichte smartwatch. Dit model is ideaal voor de sportieveling, omdat je hier namelijk je prestaties mee kunt meten. Er zijn meer dan 15 sportsapps beschikbaar die je kunt installeren op dit horloge. Zo kun je onder andere sportprofielen instellen en kun je je horloge verbinden aan je smartphone. Op je smartphone kun je ook de Garmin App downloaden en zo data van je prestaties inzien.

Dit betreft uiteraard een waterdichte smartwatch: tot 50 meter kun je onderwater zwemmen. Ook kun je contactloos betalen met behulp van Garmin Pay. Dit kun je koppelen aan je creditcard of betaalpas van de ABN Amro of Rabobank. In een handomdraai kun je dan contactloos betalen. Letterlijk!

Dat maakt het een zeer compleet model. Uiteraard kun je ook gewoon je muzieknummers wijzigen als je kiest voor dit leuke model. Je kunt zelfs bekijken wat jouw fitnessleeftijd is. Dus er is meer dan voldoende om te analyseren in de handige app. Je kunt bijvoorbeeld zelfs je stressniveau bekijken.

Huawei Watch GT

Huawei Watch GT
Je kunt dit horloge bestellen bij bol.com

De Huawei Watch GT is een waterdichte smartwatch die verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. Er is een hartslagfunctie aanwezig en je kunt er gerust mee zwemmen. Ook beschikt dit model over talloze andere leuke functies. Hierbij kun je onder andere denken aan slaapmonitoring en kun je je inkomende notificaties bekijken. Zo kan je bijvoorbeeld je WhatsApp-berichten nagaan als je je horloge koppelt aan je smartphone.

Met behulp van de app kun je alle data analyseren. Zo weet je bijvoorbeeld wat je hartslag is, maar hier kun je dus ook zien hoe je slaapt. Dit wordt gemeten aan de hand van je polshartslag. Daarvoor wordt de technologie Huawei TruSleep 2.0 toegepast.

Fossil Q Explorist Gen 4 FTW4012 waterdichte smartwatch

De Fossil Q Explorist Gen 4 FTW4012 is een waterdichte smartwatch dat doet denken aan een gewoon horloge. Toch betreft dit echt een slim horloge, want je kunt onder andere je hartslag meten. Ook beschikt het toestel over ingebouwde gps en een stappenteller. Je kunt er dus gerust mee zwemmen, want het model is immers waterdicht.

Als je wilt kun je dit prachtige horloge ook nog eens draadloos opladen. Meldingen en activiteiten zijn direct zichtbaar op het scherm. Standaard beschikt het apparaatje over 4 GB intern geheugen met een RAM-geheugen van 512 MB. Je kunt deze waterdichte smartwatch koppelen aan zowel iOS- als Android-apparaten. De horlogeband is bovendien verwisselbaar.

Apple Watch

Apple watch 4 waterdichte smartwatch
Je kunt dit model bestellen bij bol.com

De Apple Watch is ook een waterdichte smartwatch. Er is namelijk een speciale stand beschikbaar, waardoor je tot 50 meter onderwater kunt zwemmen. Tijdens het zwemmen kun je daardoor gemakkelijk zien hoeveel calorieën je verbrandt en hoeveel baantjes je zwemt. Ook de smartwatches van Apple zijn dus erg geschikt als activity tracker.

Uiteraard beschikt de Apple Watch ook over alle andere broodnodige functies. Hierbij kun je onder andere denken aan: inkomende berichten bekijken, koppelen aan je iPhone, betalen via Apple Pay en kun je gemakkelijk in contact komen met anderen. De tracker meet je activiteiten uitgebreid en er is een proactieve gezondheidsmonitor aanwezig. Er is zelfs een valdetectie aanwezig. Val je en ben je buiten bewustzijn? Dan zal je horloge automatisch contact opnemen met de hulpdiensten. Het nieuwe design valt erg in smaak en is daarmee ook zeker een prima keuze.

Garmin Vivomove HR

Garmin vivomove
Je kunt dit model bestellen bij bol.com

De Garmin Vivomove HR is een prachtige hybride en waterdichte smartwatch. Qua uiterlijk is het een klassiek model, maar het heeft ook zeker een modern jasje. Je kunt namelijk je sportieve activiteiten bijhouden en uiteraard wordt je fitheid en stressniveau bijgehouden. Er is ook een hartslagfunctie aanwezig en de accu gaat gaat maar liefst zeven dagen mee. Je kunt je inkomende berichten gemakkelijk zien als je dit horloge koppelt aan je smartphone.

Ook andere leuke functies zijn aanwezig. Hierbij kun je onder andere denken aan automatische bewegingsdetectie. Zodra je gaat wandelen herkent je horloge dat direct. Je horloge gaat dus ook automatisch beginnen met meten. Wanneer je stopt, stopt je horloge ook met meten. Dat is een knap staaltje technologie. Ook stress-tracking is een leuke feature. Je stressniveau wordt de gehele dag bijgehouden. Zaken als slaapmonitoring zijn uiteraard ook present op dit horloge.

Waterdichte smartwatch kopen? Bekijk alle modellen

Wil je graag een waterdichte smartwatch in huis halen? Dan kun je hier alle modellen bekijken op bol.com. Wel is het belangrijk om na te gaan welke modellen echt waterdicht zijn. De bovenstaande modellen zijn allemaal geschikt tot 50 meter diepte. Onder de categorie ‘waterdicht’ noemt bol.com echter ook modellen die bijvoorbeeld alleen spat- en regendicht zijn. Bekijk daarom de omschrijvingen goed zodat je altijd een goede keuze maakt. Zoals gezegd zijn de bovenstaande modellen allemaal waterdicht: daar kun je dus al een goede keuze uit maken!